Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti ve 1 çocuk ağır yaralandı. Kaza, Sivas-Erzincan çevre yolu köprülü kavşağında saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Alanya'dan dönen ve otobüsten inen aileyi taşıyan bir taksi ile sebze taşıyan bir kamyon çarpıştı. Kamyon, taksiyi yaklaşık 50 metre sürükleyerek önemli bir hasara neden oldu.

Kazada, taksi sürücüsü Engin Polat ile aynı aileden Abdulkadir Ünsal, Zeynep Ünsal ve Zeynep Bilge Ünsal hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ayşe Buğlem Ünsal ise ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Vali Yılmaz Şimşek olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve kazayla ilgili açıklama yaptı. Vali Şimşek, kazada 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve 1 kişinin ağır yaralı olduğunu belirtti. İlk incelemelere göre kırmızı ışık ihlali nedeniyle kaza meydana geldiği tahmin ediliyor. Vali Şimşek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerken, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Yargıtay'da seçim maratonu: Başkan ve Başsavcı seçilecek! Yargıtay'da seçim maratonu: Başkan ve Başsavcı seçilecek!

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi