Geçen hafta cumartesi günü Başakşehir'de meydana gelen kaza sonucu ağır ceza hakimi Ali İhsan Horasan yaralanmıştı. Olay yerindeki güvenlik kameralarının elektrik kesintisi nedeniyle 10 dakika boyunca kayıt alamadığı öğrenildi.

Ali İhsan Horasan, görev yaptığı dönemde FETÖ davalarına bakan bir hakim olarak tanınıyor ve şu an İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak görev yapıyor. Başakşehir'de meydana gelen kaza, Horasan'ın otomobiliyle bulvar üzerinde seyir halindeyken trafik ışıklarına yaklaştığında bilinmeyen bir nedenle direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu gerçekleşti.

Savrulan otomobil, yol kenarındaki bir ağaca çarpıp durabildi. Kazayı gören çevre sakinleri hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, hakim Horasan'a ilk müdahaleyi yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye nakletti.

10 Dakikalık Kayıt Kayıp

Polis ekipleri, kaza sonrası geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede, kazayı gören güvenlik kamerasının elektrik kesintisi nedeniyle 10 dakika boyunca kayıt alamadığı belirlendi. Kaydın saat 18.47'de kesildiği ve kazadan sonra saat 18.57'de yeniden başladığı tespit edildi.

Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor

Ali İhsan Horasan'ın hastanedeki yoğun bakım tedavisi devam ederken, kaza ile ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması sürüyor.