Bankacı Seçil Erzan'ın gözaltına alınmasının ardından kırık telefonunda ki ortaya çıkan raporda, Erzan'ın 25 yıllık arkadaşı olan Çorlu'da kuyumculuk yapan Ömer Kahraman ile arasında geçen mesajlar da yer aldı. Özellikle 28 Şubat tarihli mesaj, Kahraman'ın "Seçil, bu paraların başına bir iş gelirse yanarız" ifadesiyle dikkat çekti.

Özgür Özel: "Müfredat Yapmak Anayasa Yapmak Gibidir" Özgür Özel: "Müfredat Yapmak Anayasa Yapmak Gibidir"

Kırık telefon ve bir SIM kartının incelenmesi sonucunda elde edilen verilere göre, Erzan ile Kahraman arasındaki mesajlaşmaların 5 Ocak 2023 tarihinde başladığı belirlendi. Kahraman'a gönderilen mesajlarda, Erzan'ın bir işlemi sonlandırmak için farklı tarihlerde ileti gönderdiği ancak Kahraman'ın dönüş yapmadığı tespit edildi. Mesajlar arasında, Erzan'ın "Hiçbir şey iptal etmedim. Yanarım" ifadesine yer verildi.

Öte yandan, 2 Şubat tarihli kayıtlarda Erzan'ın Kahraman ile para tutarıyla ilgili görüşmek istediğini belirttiği ve Kahraman'ın ertesi gün dönüş yaptığı raporda yer aldı. Kahraman'ın 28 Şubat mesajında dile getirdiği endişe ve Erzan'ın bu endişeye "Hiçbir şey gelmez, nereden çıkardın" şeklinde cevabı, ilerleyen yazışmalarda Kahraman'ın sıkıntı olma ihtimalinden endişe duyduğunu gösteriyor. Erzan'ın, "Ömer gerçekten yok, olsa söylerim. Lütfen beni stres yapma" ifadesine, Kahraman'ın 7 Mart tarihli mesajlarda gelişme olup olmadığını sorduğu ve endişeli bir ton kullanarak "Saat geçiyor. Bugünü yersen, yarın böyle olmaz Seçil, sıkıntı başlar..." dediği raporda belirtildi. Erzan'ın bu mesajlara verdiği cevaplar ve sonraki yazışmalarda yaşananlar, Kahraman'ın endişeli olduğunu ve bir konuda sıkıntı olma ihtimalinden kaygı duyduğunu gösteriyor.