Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Isparta ziyareti çerçevesinde gerçekleştirdiği etkinlikler, kapsamlı bir programı içermektedir. Özhaseki, Valilik, Belediye ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, şehrin genel durumu hakkında bilgi aldı. Valilik ziyareti sırasında Vali Aydın Baruş ile görüşerek, şehirdeki çevre, şehircilik ve iklim değişikliği konularında yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Belediye ve TOKİ tarafından yenilenen Üzüm Çarşısı'ndaki esnaf ziyaretinde, sadece yerel ekonominin güçlenmesine destek vermekle kalmayıp, aynı zamanda vatandaşlarla birebir etkileşimde bulunarak şehirdeki sosyal dinamiklere katkı sağladı. Mimar Sinan Caddesi'nde Filistinliler için düzenlenen çadır ziyareti sırasında, İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Saldırı İnsansız Hava Aracı (SİHA) gibi teknolojik gelişmelerin savunma sanayisi alanındaki önemine vurgu yaparak, bu alandaki yerli üretimlerin ülkenin savunma kapasitesini nasıl artırdığını anlattı.

Konya'da takılan Fenerbahçe şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı Konya'da takılan Fenerbahçe şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı

AK Parti İl Başkanlığı'nda partililere hitaben yaptığı konuşmada, İHA ve SİHA'ların Türkiye'nin savunma sanayisindeki yerli ve milli atılımlarını vurgulayarak, bu alandaki başarıların ülkenin bağımsızlık ve güvenliği için kritik öneme sahip olduğunu ifade etti. Özhaseki, teknolojik başarıların yanı sıra, hizmet odaklı bir anlayışın ülke genelindeki ilerlemelere nasıl katkı sağladığını da vurgulayarak, Cumhur İttifakı'nın güçlü bir birliktelik olduğunu ve gelecek dönemde de benzer başarıları hedeflediklerini belirtti.