Samsung'un Küresel B2B Giyilebilir/Nesnelerin İnterneti/Aksesuar Bölümü Başkanı Daniel Seung tarafından yapılan açıklamaya göre, Galaxy Ring, yılın ikinci yarısında teknoloji severlerle buluşacak. 

Tanıtım Etkinliği Ne Zaman?

Galaxy Ring, Samsung'un yılın ikinci yarısında düzenleyeceği ve Galaxy Watch 7 ile Galaxy Z Fold6/Flip6'nın da tanıtılacağı ikinci Unpacked etkinliğinde gün yüzüne çıkacak. Bu büyük etkinliğin ağustos ayında gerçekleşmesi bekleniyor, ancak kesin bir tarih henüz paylaşılmadı.

Kamu İhalelerine Yönelik Yeni Düzenlemeler Resmi Gazete'de Yayımlandı Kamu İhalelerine Yönelik Yeni Düzenlemeler Resmi Gazete'de Yayımlandı

Galaxy Ring'in Potansiyeli

Samsung, Galaxy Ring ile saat veya bileklik takmak istemeyen ama teknolojiyi yakından takip eden kullanıcıları mutlu edecek. Ürünün basit ama şık tasarımı, her tarza uyum sağlayabilme potansiyeline sahip olacak. Ayrıca, Galaxy Ring'in diğer Galaxy cihazlarla sorunsuz bir şekilde entegre olması ve belki de gelecekte Samsung'un sunacağı karma gerçeklik başlıklarını kontrol etme gibi ileri düzey özellikler sunması bekleniyor.