Unpacked Etkinliğinde Sürpriz Tanıtım

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Unpacked etkinliğinde bir dizi yeni ürün ve teknolojiyi tanıttı. Etkinlikte Galaxy S24 gibi beklenen ürünlerin yanı sıra, uzun süredir söylentileri dolaşan ve merakla beklenen "Galaxy Ring" akıllı yüzüğü de ilk kez gösterildi.

Akaryakıt satışlarında yeni dönem: Tek fiyat politikası 15 Mayıs'ta başlıyor Akaryakıt satışlarında yeni dönem: Tek fiyat politikası 15 Mayıs'ta başlıyor

Galaxy Ring'in Özellikleri

Şirket, Galaxy Ring hakkında detaylı bilgiler paylaşmaktan kaçınsa da, cihazın bir sağlık takip aracı olarak hizmet vereceğini ve yapay zeka özelliklerine sahip olması bekleniyor. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler, Galaxy Ring'in kalp atış hızını ölçebilen EKG ve PPG sensörleri içereceğini ve Samsung cihazlarıyla entegre çalışarak diğer akıllı cihazları kontrol etme imkanı sunacağını gösteriyor.

Çıkış Tarihi ve Diğer Detaylar

Samsung, Galaxy Ring'in piyasaya sürülme tarihi ve diğer özellikleri hakkında henüz bir açıklama yapmadı.Galaxy Ring'in piyasaya sürülmesiyle birlikte kullanıcıların yaşam tarzlarına nasıl bir etki yapacağı ve teknoloji dünyasında nasıl bir yer edineceği de şimdiden merak konusu.