Rize'de yaşanan kira anlaşmazlığına dayalı kavgada, ev sahibi ile kiracısının yeğeni arasında çıkan tartışma sonucunda kan döküldü. Olay, Rize'nin Paşakuyu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Ev sahibi Mücahit K. (27), kira artışı talebiyle kiracısının yeğeni Halil Ak (26) ile buluştu.

İddiaya göre kira artışını fazla bulan Halil Ak ve yanındaki arkadaşları Sedat S. (24) ve Miraç B. (25) ile ev sahibi Mücahit K. arasında tartışma yaşandı. Tartışma hızla kavgaya dönüştü ve ev sahibi Mücahit K. bıçakla saldırarak Halil Ak ve iki arkadaşını yaraladı.

Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Anlamlı Hediye: "Cumhuriyet Ateşi" Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Anlamlı Hediye: "Cumhuriyet Ateşi"

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Gözaltına alınan ev sahibi Mücahit K., olay yerinden uzaklaştırıldı. Yaralılar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, boynuna aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Halil Ak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı Sedat S.'nin tedavisine yoğun bakımda devam edilirken, Miraç B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.