22 Nisan 2024 Pazartesi gününe ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu raporuna göre, Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor.

Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinin iç ve yüksek kesimleri ile Manisa ve Antalya'nın kuzeybatısı ve gece saatlerinden itibaren Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Ayrıca Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz bölgelerinde toz taşınımı yaşanabileceği uyarısında bulunuldu.

İşte bazı illerin hava durumu tahminleri:

CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
  • İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağışlar, gece saatlerinden itibaren genel olarak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. En düşük sıcaklık 20°C, en yüksek sıcaklık 24°C olacak.

  • Ankara: Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 22°C, en yüksek sıcaklık 26°C olacak.

  • İzmir: Genellikle çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlar bekleniyor. En düşük sıcaklık 21°C, en yüksek sıcaklık 25°C olacak.

  • Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. En düşük sıcaklık 19°C, en yüksek sıcaklık 23°C olacak.

  • Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 23°C, en yüksek sıcaklık 28°C olacak.