Renault'un Hindistan pazarı için ürettiği ve büyük ilgi gören modeli Kwid, Türkiye pazarına da girmeye hazırlanıyor. Kwid'in Türkiye fiyatı ve özellikleri hakkında son dakika bilgileri de gelmeye başladı.

Kwid'in Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Renault Kwid, 469 bin 500 Rupi'den Hindistan'da satışa sunuldu. Türkiye'ye getirilmesi durumunda, ÖTV ve KDV dahil edilerek fiyatının yaklaşık 300 bin TL olması bekleniyor. Kwid, çift tonlu dış tasarımı ve geniş iç mekanı ile dikkat çekiyor. BS6 adım 2 uyumlu güvenlik özellikleri ile donatılan Kwid, sürücülere kusursuz bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Otopark ücretlerine yine zam geldi! İşte yeni fiyatlar Otopark ücretlerine yine zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Yüksek Zemin Konsolu ve Geniş Bagaj Hacmi

Kwid'in yerden yüksekliği 184 mm olarak açıklanırken, aracın zemin konsolunda AMT kadranı bulunuyor. Bagaj hacmi 279 litre olan SUV tipi araç, üst kısım çıkarıldığında 620 litrelik bir hacme ulaşıyor.

Türkiye Pazarı İçin Fiyatlandırma

Hindistan fiyatı 469 bin 500 Rupi olan Kwid'in Türkiye pazarındaki fiyatının 300 bin TL civarında olması öngörülüyor. Bu uygun fiyatlı araç, özellikle ilk kez araç sahibi olacak kişiler için cazip bir seçenek olabilir. Sizce araç nasıl? Yorumlarınızı aşağıda paylaşabilirsiniz.