CHP Manisa Milletvekili ve önceki dönem CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel kayıt yaptırmak üzere TBMM'ye geldi. Özgür Özel, kayıt yaptırdıktan sonra birtakım açıklamalarda bulundu.

 Özgür Özel, CHP'nin TBMM Grup Başkanlığına aday olduğunu belirterek "Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmış, Sayın Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olduğu, CHP'nin iktidarda olacağı ümidiyle ayrılmıştık buradan. Seçim sonuçları bunu yansıtmadı. Milletimizin vermiş olduğu her karara saygılıyız. Cumartesi günü kapalı grup toplantısında bir araya gelecek, 1 grup başkanı, 3 grup başkanvekili seçeceğiz."

"Engin Özkoç milletvekili değil, Engin Altay ve ben grup başkanvekilliği görevine talip değilim. 8 arkadaşımız bu göreve talip oldu. Cumartesi kapalı grup toplantısında seçimimizi yapacağız. Daha sonra da 28'inci dönem faaliyetlerine başlayacak. Hiç kimse hiçbir şey olmamış gibi siyaset yapmamızı beklemesin bizden" dedi.

Bakan Şimşek Açıkladı: Türkiye'deki Girişimcilere Destek İçin Üst Fon Kuruluyor Bakan Şimşek Açıkladı: Türkiye'deki Girişimcilere Destek İçin Üst Fon Kuruluyor