Özel, görev ve makamların gerektirdiği saygı çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaşmak üzere randevu talep edeceğini ifade etti.Bu, siyasette saygı ve diyalogun önemini vurgulayan bir adım olarak değerlendirildi.

Teknik Direktörlük Rolü

2028 seçimlerinde aday olmayacağını belirten Özgür Özel, kendisini bir "teknik direktör" olarak tanımlayarak, partisinin en formda ismini Cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceklerini söyledi. 

Ekrem İmamoğlu ile Kardeşlik Hukuku

CHP içerisinde öne çıkan iki isimden biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında da konuşan Özel, aralarında derin bir kardeşlik hukuku olduğunu belirtti. İmamoğlu ve kendisinin, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında CHP'yi iktidara taşıma hedefini paylaştıkları vurguladı.

İki Önemli Aday: Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu

Beylikdüzü’nde Hastanede Şüpheli Ölüm: Hemşire Ölü Bulundu Beylikdüzü’nde Hastanede Şüpheli Ölüm: Hemşire Ölü Bulundu

Özgür Özel'in açıklamalarında dikkat çeken bir diğer nokta ise, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin 2028 Cumhurbaşkanlığı için öne çıkan adaylar olarak belirtilmesi oldu. Özel, iki isimden de "formda forvet" olarak bahsetti.

En Formda Oyuncuya Penaltı

Özel, önemli bir karşılaşmada penaltı kazanıldığında, teknik direktörün en formda oyuncusuna şans vermesi gerektiğini belirterek, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu arasından seçilecek adayın, partinin geleceği için en uygun isim olacağını ima etti.