Kamudanhaber.com - Özel Haber 

17-25 Aralık Fetöcü çetenin darbe sürecinin fitilini ateşleyen dershanelerin dönüşüm sürecinde Fetö'cü dershane ve okulların dönüştürülmesi ve kapatılması sürecinde Özel Öğretim Kurumlarındaki bürokratların tehdit edildiği , bürokratlara polis koruması verildiği ortaya çıktı . 

17-25 Aralık darbe sürecinden sonra, dershanelerin kapatılması ve dönüştürülmesi sürecinde Özel Öğretim Genel müdürü olan Ömer Faruk Yelkenci , daire başkanları Yusuf Okumuş ve şu anki genel müdür Kemal Şamlıoğlu büyük bir özveri göstererek yasa ve yönetmeliklerin yetersiz olmasına rağmen Fetö terör örgütüne ait dershaneleri ve okulları kapattığı , Fetöcülerin 2000 üzerinde okul ve dershane başvurusunu kabul etmeyerek paralel çetenin tehditlerine maruz kaldıkları ve polis korumaları verildiği ortaya çıktı . 

Milli Eğitim Bakanlığının  dershanelerin dönüşüm ve kapatma sürecinde büyük rol oy ayan dönemin daire başkanı Yusuf Okumuş'u , fetöcülerin odasında tehdit ettiği , suç duyurularında bulundukları ve polis korumasına alındığının belgelerini yayınlıyoruz . 

Şu anda İstanbul il müdürü olan Ömer Faruk Yelkenci o dönemde Özel Öğretim Genel müdürüydü , Ömer Faruk Yelkenci'nin de Fetö terör örgütünün infaz listesinde olduğu , 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ortaya çıktı .

Özel Öğretim Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde paralel yapının okullarına geçit vermeyen başta Ömer Faruk Yelkenci , Yusuf Okumuş ve şu anki genel müdür Kemal Şamlıoğlu hakkında  hala Fetö terör örgütü üyeleri tarafından sürekli ve bilinçli olarak Emniyet , İstihbarat, Mit , Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığına isimsiz ve imzasız şikayet dilekçeleri gönderildiği de ortaya çıktı . 

Özel öğretim kurumları bürokratlarını odasında alenen tehdit eden Fetö'nün dershane ve okul sahiplerinin tehdit tutanakları ve polis koruma belgesini ekte sunuyoruz .
Bakanlık Bürokratına Verilen Koruma Kararı

Bakanlık Bürokratlarına Savcılık Soruşturması​