Dijital Telif Yasası İçin Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu Dijital Telif Yasası İçin Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu

Antalya'da yaşanan acı bir kaza sonucunda ilkokul müdürü Erkan Şahin, motosikletiyle hafif ticari araca çarparak yaşamını yitirdi. Kaza yerinde bulunan meslektaşları, motosikleti tanıyıp Şahin'in hayatını kaybettiğini görünce büyük üzüntü yaşadı. Şahin'in ikinci kez üniversite okuduğu ve derse gitmek için motosikletine bindiği öğrenildi.

Olay, Kemer-Antalya kara yolu üzerindeki Küçükçaltıcak mesire alanı girişinde meydana geldi. Hafif ticari araç sürücüsü S.Ö., Antalya istikametine dönmek için çıkış yaptığı sırada Erkan Şahin'in motosikletiyle çarpıştı. Şahin'in metrelerce savrulduğu kaza sonucunda yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazayı gören ve olay yerine gelen meslektaşları, Şahin'in motosikletini tanıyarak büyük üzüntü yaşadı. Bazı öğretmenler, "Senin otomobilin vardı, ne işin vardı motosiklette" diyerek gözyaşı döktü.

Kaza sonrasında bölgeye gelen Antalya Balıkçı Barınağı Kooperatif Başkanı Cemal Talas, benzer bir kaza riskine dikkat çekerek kavşağa ışıklandırma yapılması gerektiğini belirtti.

Erkan Şahin'in cenazesi morga götürülürken, diğer sürücü S.Ö. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.