Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan Metal Teknolojileri Alan öğretmeni Ahmet Ayna'nın beklenmedik ölümü, ailesini, öğrencilerini ve meslektaşlarını derin bir üzüntüye boğdu.

İstanbul İl İçi İhtiyaç Listesi Yayınlandı İstanbul İl İçi İhtiyaç Listesi Yayınlandı

Hafta sonundan bu yana haber alınamayan 46 yaşındaki öğretmen, Pazartesi günü derslere katılmayarak okul idaresinin endişelenmesine neden oldu. Okul idaresinin başarısız iletişim girişimleri üzerine polis devreye girdi.

Gediz Polisi ve Cumhuriyet Savcılığının araştırmaları neticesinde, öğretmen Ahmet Ayna'nın evine çilingir yardımıyla girildiğinde acı bir gerçekle karşılaşıldı. Ayna'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Sağlık ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Ahmet Ayna'nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

5 yıldır Gediz'de görev yapan Ahmet Ayna'nın ani ölümü, öğrencileri, meslektaşları ve yerel toplumda büyük bir şok etkisi yarattı. Ayna'nın ölümüne ilişkin detaylar ise polis soruşturması kapsamında inceleniyor.