10 Mayıs Okullar Tatil Mi? 2024 Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor? 10 Mayıs Okullar Tatil Mi? 2024 Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

Türkiye genelinde uyuşturucu madde üretimi ve satışına yönelik gerçekleştirilen "Narkogüç-41" operasyonları büyük bir başarıyla sonuçlandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, 41 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda toplamda 418 zehir taciri yakalanırken, 1 ton 480 kg uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ve Jandarma Genel Komutanlığı İl Jandarma Komutanlıkları koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlara 354 ekip, 1225 personel, 4 hava aracı ve 22 narkotik dedektör köpek katıldı.

Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlar şu illerde yapıldı: Nevşehir, Balıkesir, Amasya, Tekirdağ, Adana, Samsun, Bursa, Kırklareli, Osmaniye, Bitlis, Ankara, Gaziantep, Erzurum, Muğla, Sivas, İzmir, Yalova, Siirt, Antalya, Denizli, İstanbul, Kayseri, Mersin, Sakarya, Batman, Kocaeli, Düzce, Kilis, Van, Trabzon, Hatay, Bilecik, Zonguldak, Karabük, Isparta, Şanlıurfa, Uşak, Aydın, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Burdur.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar. Operasyonu gerçekleştiren kahraman polislerimizi ve kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.