Ankara - Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) için başvuru tarihleri ve sınav günü açıklandı. Adaylar, Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı MSÜ başvurularını 3-30 Ocak 2024 tarihleri arasında yapabilecekler. Geç başvuru günü ise 7 Şubat 2024 olarak belirlendi.

2024-MSÜ sınavı, 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu sınav, Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2'nci Seçim Aşamalarına çağrılacak askeri öğrenci adaylarını belirlemek amacıyla düzenleniyor.

Diyanet, 'Suudi Arabistan'da makam aracı' iddiasını yalanladı Diyanet, 'Suudi Arabistan'da makam aracı' iddiasını yalanladı

Sınav sonuçlarına göre, MSÜ sınav sonuçları 28 Mart 2024 tarihinde ÖSYM sınav takvimine uygun olarak açıklanacak. Adaylar, sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesinden öğrenebilecekler.

MSÜ sınavına katılmayı planlayan adayların, başvuru tarihlerini dikkatlice takip etmeleri ve gerekli belgeleri tamamlamaları önemlidir. Sınavın başarıyla tamamlanması, adayların Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitim almaya hak kazanmalarını sağlayacaktır.