ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, dün akşam saatlerinde anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaparak, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki Yolderesi Ortaokulundan gelen öğrencileri Bakanlıkta ağırladı. Öğrencileri kabul eden Bakan Tekin, onlarla sohbet ederek talep ve beklentilerini dinledi.

Kahramanmaraş'ın depremlerle sarsılan bölgelerinden gelen öğrencilerin ziyaretini değerlendiren Bakan Tekin, "Kahramanmaraş Türkoğlu Yolderesi Ortaokulundan gelen çocuklarımızı misafir ettik. Ziyaretleri için ayaklarına, hoş sohbetleri için ağızlarına sağlık. Allah bahtlarını açık etsin." şeklinde konuştu.

Bakan Tekin, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Kahramanmaraş Milletvekili Zeynep Yıldız ve Tuba Köksal da ziyarette yer alarak öğrencilere eşlik etti.

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi