Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum Atatürk Üniversitesi merkezi yemekhanesinde düzenlenen iftar programında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Programda öğrencilerle birlikte iftarını açan Bakan Tekin, yemek alırken sıraya girerek öğrencilerle samimi bir ortamda bulundu.

Konuşmasında kendi üniversite yıllarını anımsatan Tekin, öğrencilik yıllarında yemekhane kuyruklarını hatırladığını ve bu deneyiminin kendisine ders verdiğini belirtti. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu olduğunu vurgulayan Bakan Tekin, yıllar önceki koşulları hatırlayarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir

Üniversite yıllarındaki konaklama deneyimlerinden de bahseden Tekin, o dönemdeki yurt koşullarını paylaştı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı döneminde Kredi Yurtlar Kurumu'nun standartlarını artırmak için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Bakan Tekin, ülkenin geleceğine hizmet etmek istediklerini ve gençlerin daha iyi koşullarda yetişmesi için çalışacaklarını vurguladı.

Programın devamında Bakan Tekin, iftar sonrası öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.