Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) içerisindeki aday adayları için başvuru süreci başladı. Başvuruların son günü 15 Aralık olarak belirlendi. Parti Genel Merkezi'ne yapılan başvurularda herhangi bir ücret talep edilmeyecek. İl genel meclisi ve belediye meclis üyelikleri için ise başvurular teşkilatlara yapılacak.

AK Parti'nin ardından MHP'de de aday adaylığı sürecinin başlaması, Erzurum'da büyük bir heyecan yarattı. Cumhur İttifakı kapsamında adayların karşılıklı desteklenmesi planı çerçevesinde, Erzurum'da nasıl bir tablonun oluşacağı henüz netlik kazanmamışken, AK Parti ile MHP arasındaki görüşmelerin hız kazandığı ifade ediliyor.

MHP'nin talepleri doğrultusunda, 2019 seçimlerinde AK Parti ile varılan uzlaşının ardından İspir ve Uzundere ilçelerinde MHP'li adaylar desteklenmiş, diğer ilçelerde ise MHP'li seçmenlerin AK Parti'li adayları desteklediği bir durum oluşmuştu. Yerel seçim sürecinin başlamasıyla birlikte, MHP'nin beklentileri parti içinde nasıl bir karşılık bulacak, önümüzdeki süreçte ortaya çıkacak.

Aday adaylarının başvurularını tamamlamalarının ardından, dijital temayül yoklamaları ve sürecin nasıl şekilleneceği konusunda MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül'ün kamuoyunu bilgilendireceği belirtiliyor.