Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CNN Internatıonal'a konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, "Toprağını savunan Hamas'a terör örgütü demek Netanyahu'nun değirmenine su taşımak demektir, Gazze'ye sırt dönmektir" dedi.

"VAKİT KAYBETMEKSİZİN İŞE KOYULMALIYIZ"


Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"TBMM'yi bize emanet eden başta Atatürk olmak üzere kurucu mebusları, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Cumhuriyetin yeni yüzyılında sorumluluklarımız fazla. Türkiye seçimsiz döneme girmiştir. Önümüzdeki dönem verimli gelişmelere sahne olmalı. Vatandaşın beklentisi sürdürülebilir hizmettir. Vakit kaybetmeksizin işe koyulmalıyız.

Türkiyemiz milli birlik duygusunun kemikleştiği nadide ülkelerdendir. Cumhur ittifakı Türkiye yüzyılı hedeflerinin yegane ufkudur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini sorgulayan, karalayan çevrelerin korkusu uyanan devin ayağa kalkması, küresel hadiselerde sözü geçen bir Türkiye doğuşudur. Doğum sancılı olsa da lider ülke Türkiye'dir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan siyonist tehdide uğrayan Ergin Ataman'a destek telefonu


"NETANYAHU LAHEY'DE YARGILANACAK"


Zulme tepki gösteren bir millet, devlet vardır. İsrail'in Gazze'deki soykırımının takipçisi Türkiye'dir. Dökülen kanlar inşallah yerde kalmayacaktır. Gazze şeridinde korkunç bir trajedi yaşanmıştır. Gazze'de 37 milyon ton molozun temizlendiği ve bunların temizliği için 14 yıla ihtiyaç olduğu tespit edilmiştir. Rehine takası ve ateşkes görüşmelerinin sonuca bağlanması gönülden dileğimizdir. Gazze'nin yanı sıra Batı Şeria tehlike altında. Siyonistlerin amacı Filistin topraklarını yutmaktır. BM Filistin sorunu çözümünde acz içindedir.

BMGK'daki veto sistemi çözüm arayışını tıkıyor. Netanyahu saati ve vakti geldiğinde Lahey'de yargılanacaktır. Tarihe katil olarak geçecektir. İsrail halkı şiddet politikalarından rahatsızdır.

Türkiye 7 Ekim'den itibaren insan haklarının yanında yerini almıştır. Cumhurbaşkanımızın emeklerini yok saymak nankörlük ve namertliktir. Ne üzücüdür ki İsrail hükümetindeki bakanlar ne diyorsa ülkemizde de aynısını dile getiren istismarcılar var. Miras yedilerin Türkiye'yi suçlamaları utanç duvarı gibi karşımızda. Soy adının ağırlığını taşımakta zorlananların nasıl şuur kaybına uğradığını herkes görecek. Üç beş belediye için her türlü kılığa girenleri milletimiz hoş görmeyecektir. Jet yakıtı üzerinden siyonizme yakıt oldu.

Cumhur İttifakı hesap yapanlara mecbur ve mahkum değildir. İsrail safına geçip cumhur kabinesini yaylım ateşine tutanları Allah'a ve millete havale ederiz. İBB başkanının yabancı kanala yaptığı açıklamalar jet yakıtlarında rahatsızlık oluşturmamıştır. Siyasetin jetgilleri neredesiniz? Toprağını savunan Hamas'a terör örgütü demek Netanyahu'nun değirmenine su taşımak demektir, Gazze'ye sırt dönmektir. Her emrinize amadeyim demiştir.

Ekrem İmamoğlu: Hamas bir terör örgütüdürEkrem İmamoğlu: Hamas bir terör örgütüdür
Erdoğan'ın Irak ziyareti tarihidir. Ankara Bağdat ilişkisi iki ülkenin de yararınadır. Irak'ın güvenliği ve huzuru Türkiye'nin güvenliği ve huzurudur. Olması gereken PKK'nın terör örgütü ilan edilerek topraklarından sökülüp atılmasıdır. Kalkınma Yolu projesi ile bölgemiz refaha kavuşacaktır. Ankara'ya gelmeden İBB başkanına koşan Almanya cumhurbaşkanının niçin böyle bir programa ihtiyaç duyduğu soru işaretleri ile doludur. Potansiyel mesajları şaibelidir. Yine de Türkiye Almanya arasındaki ilişkilerin hedeflenen seviyelere gelmesi temennimizdir.

Yusuf Tekin açıkladı: 2025'ten itibaren yıllık 6-8 bin arası atama yapılacak Yusuf Tekin açıkladı: 2025'ten itibaren yıllık 6-8 bin arası atama yapılacak

DEM'lenmiş belediyelerdeki törenlerde devlete ve millete parmak sallayan iğrenç sahneler hafıza kayıtlarımızdadır. Sadece cumhuriyetin kuruluşunda değil her dönem millet kavramı birleştirici olmuştur. Partimiz her insanımızı Türk milleti olarak kucaklamaktadır. Soy temelindeki bir üstünlük bizim nazarımızda yok hükmündedir. Kökeni, dili, dini ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes bizim kardeşimizdir. Yabancı düşmanlığı ayaklarımızın yedi kat altındadır. 

Türkiye'nin Kürt sorunu yoktur. Bölücülük sorunu vardır. Türk ile Kürt, Alevi Sünni arasında uçurumlar oluşturmak için hizmet edenler alçakların en alçağı hainlerin en hainidir. Bu millet büyük bir millettir.

FERDİ TAYFUR'UN ŞARKISI


Polemik üretenler şimdi dinleyin. Sözde başkanı Kobanili Ahmet sen de dersini almalısın. Söz söylemek irfan ister anlamak insan.


Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim.


'Hainsin diyorsam söyleten sensin' sözleri Türkiye'nin ayağını kaydıran kim varsa onadır.

İYİ PARTİ'Yİ NEDEN TEBRİK ETMEDİ?


104 tane siyasi parti var. Her biri kongre yapar yapmaz. Neden tebrik etmedim? İhaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz"