Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda 16 Ekim Pazartesi günü için Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz ve Kuzey Ege'de şiddetli fırtına bekleniyor.

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısı:

Emekliler için Yeni İndirim ve Ücretsiz Hizmetler Geliyor Emekliler için Yeni İndirim ve Ücretsiz Hizmetler Geliyor

"Batı Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatıdan doğusu güneybatıdan öğle saatlerinden itibaren geneli kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinde batısında, akşam saatlerinden sonra doğusunda etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Doğu Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Kuzey Ege’nin kuzeyinde rüzgarın, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor."