Hafta sonu için tatil hazırlığında olanlara meteoroloji kırmızı sinyal verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu paylaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gerçekeşen son değerlendirmeler ışığında: Ülkemizin kuzey ve iç noktalarında parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Akdeniz’in iç noktalarında, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç noktalarında, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ile bu akşam saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Muğla ve Mardin civrlarının yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin parçalı ve az bulutlu bir hava görüleceği belirtildi. Doğu Karadeniz’in iç noktaları ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ riski bulunuyor.

SICAKLIK SEVİYELERİ: Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 6 derece düşeceği, diğer yerlerde dikkat çeken bir değişiklik olmayacağı değerlendirildi.

Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı


RÜZGAR: Özellikle kuzey ve kuzeydoğu taraflarından hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği düşünülüyor.


ÇIĞ RİSKİ VE KAR ÇÖZÜLMELERİ UYARISI: Doğu Karadeniz’in iç noktaları ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda dağlık alanlarında kar yağma potansiyeline sahip eğimli yamaçlarda çığ riski söz konusu olduğundan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması için uyarı yapıldı.