Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz kıyılarının iç kesimleri, Ordu'nun iç kesimleri, Ağrı'nın güney, Van'ın kuzey ve doğu ilçeleri için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda, bu bölgelerde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olabileceği ve sel ile su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Doğu Karadeniz kıyılarının iç kesimleri, Ordu'nun iç kesimleri, Ağrı'nın güneyi, Van'ın kuzey ve doğu ilçelerinde ise yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, Batı ve Güney kıyılarında mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde, doğu kesimlerde ise normallerinin 1-3 derece altında seyredeceği öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise hava sıcaklıklarının normalleri civarında olması tahmin ediliyor.