14 Yaşındaki Çocuğa Öldüresiye Dayak! 14 Yaşındaki Çocuğa Öldüresiye Dayak!

Bugün hava durumu ile ilgili olarak yapılan açıklamalara göre, Tekirdağ, İstanbul'un kuzey ve doğu kesimleri, Kocaeli ve Sakarya çevresinde sabah saatlerinde, öğle saatlerinden sonra ise Sakarya, Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinde kuvvetli yağışların beklenildiği belirtilmektedir. Gece saatlerinde ise Samsun çevresinde yer yer kuvvetli yağışlar görülebilir. Bu durum, sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara neden olabileceğinden dolayı tedbirli ve dikkatli olunması gerektiği ifade edilmektedir.

Ayrıca, ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava beklenirken, Marmara, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklenmektedir. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtilirken, rüzgarın genellikle batı ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu bölgelerinde ise batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.