Bundan sonraki süreçtehava sıcaklıkları da artmaya devam edecek.

MEVSİM NORMALLERİNDEN FAZLA OLACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen bilfilendirmeye göre, yurdun büyük bir ksımında mevsim normallerinin üzerinde ilerleyen hava sıcaklıklarının yükselişini sürdüreceğii ve haftanın tamamında Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de mevsim normallerinin 4 ila 6 derece, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise 10 ila 15 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi


BAKANLIK O SAATLER İÇİN UYARIDA BULUNDU
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da Meteoroloji Genel Müdürlüğünü'nün hava tahmin değerlendirmesi ışığında haftanın tamamında sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde olacağını duyurdu.

Söçz konusu yazıda, meteorolojik veriler doğrultusunda özellikle kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ve yaşlıların başta olmak üzere tüm vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ila 16 saatleri arasında açık alanlarda bulunmamaları dile getirildi.


TOZ TAŞINIMI TEHLİKESİ
Meteoroloji, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’de toz taşınımı olacağı değerlendirildiğinden meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.