Alınacak Personel Pozisyonları ve Şartlar

Merkez Bankası tarafından yayımlanan ilanda, çevre temizlik görevlisi, cankurtaran, diyetisyen, çamaşırhane görevlisi, aşçı ve yardımcıları, resepsiyon şefi ve resepsiyonist, kat hizmetleri şefi, şef garson, gıda destek personeli, teknisyen ve şoför gibi çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağı belirtildi. Ayrıca, engelli bireyler için de garson pozisyonunda iş imkanı sunulacak.

Kobani Davası kararları: Kime ne kadar ceza verildi? Kobani Davası kararları: Kime ne kadar ceza verildi?

Başvuru Koşulları ve Süreci

Başvuruda bulunacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamaları ve atanacakları görevi yerine getirebilecek sağlık koşullarına sahip olmaları gerekiyor. İşe alınacak personellere, çalışma süreleri boyunca TCMB'nin Özdere'deki tesisinde ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak.

Başvuru ve Mülakat Takvimi

Adaylar, 3-16 Nisan tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilirler. Mülakatlar, 17-18-19 Nisan tarihlerinde TCMB Özdere Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Sitesi'nde yapılacak. Adaylar, belirtilen tarihlerde yüz yüze mülakata katılabilecekleri gibi, özgeçmişlerini [email protected] adresine göndererek de başvuruda bulunabilecekler. Değerlendirmeler sonucunda olumlu bulunan adaylara telefon ile geri dönüş yapılacak.