Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar

İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne'deki yerel seçim çalışmaları kapsamında Saraçlar Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Akşener, ziyaret öncesinde toplanan kalabalığa hitap etti ve seçim sonrasında 50 programı tamamlamayı hedeflediğini belirtti. 

Akşener, konuşmasında özellikle emeklilerin durumuna vurgu yaparak, bu konuda kendisine yöneltilen eleştirilere aldırmadığını ifade etti. Ardından, uzun yıllardır tanınan ve Edirne'nin saygın isimlerinden biri olan Hamdi Sedefçi Beyefendi'ye destek istemek için geldiğini dile getirdi. Sedefçi'nin adaylığına destek vermenin önemine değinen Akşener, yapılan anketlerde İYİ Parti'nin Edirne'de birinci sırada olduğunu ancak herkesi memnun edemediklerini belirtti.

Akşener, "Hamdi Başkan çekilsin, yoksa AK Parti kazanır" şeklindeki basit düşüncenin eleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Onun yerine, halkın kalbini kazanıp oy istediklerini ve 100 bin öğretmen ataması gibi vaatlerin gerçekleşmemesinin endişe verici olduğunu ifade etti. Çiftçilerin, emeklilerin ve diğer vatandaşların sorunlarını duyan kimsenin olmadığına dikkat çekti.

Meral Akşener, "Size kim iyi hizmet edecekse ona oy verin. İlk defa sizlerden şahsen oy istiyorum. Ben bugüne kadar hep birilerine kazandırdım. Bu defa bu kardeşinize -bu cümleyi söyleyince de Tayyip Bey’e benzedim galiba- oy verin, güçlendirin. Bakın, haklarınızı nasıl söke söke alıyor." dedi.