İYİ Parti içerisinde yeni bir skandal daha gün yüzüne çıktı. Partiden ihraç edilen İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, Meral Akşener ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Ertugan, daha önce Akşener'in parti içerisinde milletvekili borsası kurduğunu belirtmişti. Şimdi ise bir Whatsapp görüşmesini paylaşarak bu iddialarını destekledi. Eski İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ın mesajlaşmasını paylaşarak, "Milletvekili borsası oluşturmuşsunuz. Siz siyasi emek dolandırıcısısınız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve partisi hakkında ortaya çıkan bu skandal mesajlaşma, Musa Ertugan tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Ertugan daha önce de Akşener'in partide milletvekili borsası oluşturduğunu iddia etmişti ve şimdi bu iddiasını bir Whatsapp görüşmesi ile destekledi.

3hGm4_1692159857_8395

Eski Emniyet Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ve bir arkadaşının arasındaki Whatsapp konuşması, Ertugan tarafından paylaşılan skandal içeriğin merkezinde bulunuyor.

Bu görüşmede Ertugan'ın arkadaşı, Adil Serdar Saçan'dan bir milletvekili adayı hakkında bilgi istiyor. Saçan ise söz konusu kişi hakkında "Van'lı bir inşaatçı, Ekrem İmamoğlu'nun adamı. 3 milyon dolar vermiş." şeklinde cevap veriyor.

Musa Ertugan, paylaştığı mesajlaşma içeriğine dair, "Siyasi dolandırıcı demiştim. Genel Başkan bize ağır sözler söylemiş. Eyvallah doğru söylemiş. İftira atan şerefsizdir. Ben de diyorum ki iftira atmadan attı diyenler kimlerse onlar da bin defa daha s...dir." ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

B9Ahc_1692159879_3624

Ertugan ayrıca, Adil Serdar Saçan ile yapılan bu görüşmenin İYİ Parti'nin emeklerinin milletvekili borsası oluşturulması amacıyla kullanıldığına dair kanıt niteliğinde olduğunu belirterek, Meral Akşener ve partisi hakkındaki suçlamalarını tekrarladı.

Psikiyatri Uzmanının Kliniğinde Uyuşturucu Ticareti! 51 Kişi Gözaltında Psikiyatri Uzmanının Kliniğinde Uyuşturucu Ticareti! 51 Kişi Gözaltında

İYİ Parti içerisinde daha önce de bazı isimler ihraç edilmiş ve kurucuların arasında yer alan Musa Ertugan da bu isimlerden biriydi. Bu yeni skandal, partideki iç dinamikleri daha da karmaşık bir hale getirerek siyasi arenada büyük yankı uyandırabilir.