Kamudanhaber.com - Özel Haber

Kamudanhaber.com internet sitemizde 15 Temmuz darbe girişiminden önce " Memursen'de Paralel Sızma " haberimizle , Paralelcilerin Memursen içerisinde kendilerini gizlemeye çalıştığını dile getirip , uyarıda bulunmuştuk . 

İşte o haber   http://www.kamudanhaber.com/memursen/memur-sen39de-paralel-sizma-tehlikesi-h320998.html

Bu haberimize,  Memursen'den Toçbirsen Genel Başkan'ı Günay Kaya Twiter üzerinden cevap vermişti . Hatta sahibi kripto paralel olan bir site ve birkaç site üzerinden " Kamudanhaber Bu Kez Sert Kayaya Çarptı " diye manşetler attırılmıştı . 

Günay Kaya'nın " Memursen'de Paralel Sızma " haberimize cevabı aşağıdadır . 







Kamudanhaber sitemizin haberine karşılık , sitemizi iktidara yaranma , göze girme ve kariyer yolculuğumuzu Memursen üzerinden yapma gibi saçma sapan cümlelerle geçiştiren Günay Kaya'nın bu saçma sapan açıklamaları ve Memursen adına telaşa kapılıp konuyla alakası olmayan açıklamalarına o günlerde anlam verememiştik.

Memursen'e bağlı Toçbirsen şubesine yönelik yapılan paralel yapı operasyonunda bile Paralel yapı ve Fetö kelimesini ağzına almadan 17-25 Aralık Fetö operasyonlarına Uluslararası operasyon diye geçiştiren Günay Kaya , 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bile Twiter hesabını incelediğimizde Fetö terör örgütü yada paralel yapı diyemedi . 

Toçbirsen Başkan'ı Günay Kaya'nın 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra bile Fetö terör örgütüyle ilişkisini kesmediği bilgisine ulaştık . 

17-25 Aralık Fetö darbe girişiminin ardından Sayın Cumhurbaşkanının meydanlarda günlerce çocuklarınızı paralel yapının okullarına göndermeyin , Haşhaşilerin okullarından çocuklarınızı alın sözlerine Günay Kaya itibar etmemiştir .

Günay Kaya'nın çocuğu İ.K Ankara Özel Samanyolu Fen Lisesine 22 Temmuz 2016 tarihine kadar devam etmiştir . 15 Temmuz darbe girişiminin ardından apar topar 22 Temmuz günü çocuğunu Fetö terör örgütünün okulundan Özel Pınar Çağlayan okuluna almıştır . 

 Günay Kaya'nın , Memursen'e paralel sızma haberimize neden sinirlendiği şimdi daha iyi anlaşılıyor . 

Günay Kaya'nın , paralel yapıyla ilişkisi bu durumdayken ; Şubesine paralel yapı operasyonu yapılmışken, Tarım Bakanlığındaki kaynakların paralel yapıya aktarıldığı iddiaları varken ; Tarım Bakanlığına Toçbirsen referansıyla yapılan atamalar ne kadar sağlıklıdır ?

Toçbirsen şubesine paralel yapı operasyonu , 17-25 Aralık Fetö darbe girişimini Uluslararası operasyon diye geçiştirmedi , Toçbirsen Genel başkanının kendi çocuğunu 17-25 Aralık darbe sürecinden sonra Cumhurbaşkanının talimatına rağmen Fetö okuluna yazdırması ve 15 Temmuz darbe sürecinden sonra ağar topar çocuğunu Fetö okulundan almasına bir cevabı vardır ?

Gariban devlet memurlarını çocukları Fetö okulunda diye açığa alan sistem , üst düzey bürokratları ve STK yöneticilerini görecek mi merak ediyoruz . 

Yada Memursen Genel Başkan'ı Ali Yalçın bu duruma ne tepki verecek ?


15 Temmuz darbe gecesinde , darbe sürecinin başladığı saatlerde üyelerini sokağa davet eden ve günlerce üyeleriyle birlikte meydanlarda demokrasi nöbeti tutan Memursen Genel Başkan'ı Ali Yalçın ve teşkilatı bu sınavı alnının akıyla geçmiştir . Memursen Genel Başkan'ı ve teşkilatları günlerce demokrasi nöbetlerinde en ön safta olmuştur . Tüm sivil toplum örgütleri içerisinde , darbeye karşı koyarak abartısız ilk sırayı almıştır . Ali Yalçın nezdinde , Memursen camiasını bu yürekli tavrından ötürü tebrik ediyoruz .  Bu dipnotla haberimize son verelim .

KAMUDANHABER.COM