Kamudanhaber.com - Özel Haber 

Sitemizde dün yayınlanan Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Kırıkkale 1 Nolu Şube Başkanı Oktay SÜMER'İN Fetö Aşkı haberi ses getirmeye devam ediyor .  

http://www.kamudanhaber.com/memursen/egitimbirsen-sube-baskan-inin-bitmeyen-feto-aski-h339100.html 

Oktay SÜMER’in kendisi, eşi, akrabalarının 15 Temmuz sonrası Fetö ile ilişkilerini buradan yazdık . Fetö ile sıkı ilişki içinde olan Oktay SÜMER , Kırıkkale ilinde müdürlük mülakatlarında komisyonu ayarlayıp tüm akrabalarını haksız yere okul müdürü yapmıştır . 

Akrabalarından baldızı ve kaynı da Fetö soruşturması kapsamında içeri alınmıştır . 

Kaynı Zaman Gazetesi İzmir Temsilcisiydi . 

2013 Yılında Kamudanhaber sitemizde Oktay SÜMER'in , Kırıkkale ilindeki atamalarda akrabalarına yaptığı torpilli atamaları sitemizde yazıp , Oktay SÜMER'in gerçek yüzünü göstermiştik . 

İşte O Haber

http://www.kamudanhaber.com/meb/mulakat-sisteminiz-iflas-etti-h223410.html) bahse konu mülakatın FETÖcüler tarafından organize edildiğiyazılı sınavdan 86,869 alan başarılı bir okul müdürüne 34 puan verilmek suretiyle tüm Kırıkkale’de itibarının sıfırlanmaya çalışıldığı bunun da Fetullahçı Oktay SÜMER’in amcası oğlu Yener SÜMER’in mülakatta 100 tam puan verilerek Kırıkkale Merkez Tüpraş Ortaokuluna Okul Müdürü yapılmak için tezgahlandığı yargı kararlarıyla kesinleşmişti, şimdi de FETÖ soruşturmasıyla netleşiyor; mülakattaki komisyon üyesi, Fetullahçılığıyla bilinen Yetiş ŞAHİN’in 2014 te Kırıkkale Merkez Halk Eğitim Merkezine Müdür yapılmış ama 15 Temmuz FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınarak Fetö hizmet ettiği  hizmet ettiği ortaya çıkmıştır .

Sözlü mülakat komisyonunu paralelcilerden oluşturan Oktay SÜMER , dönemin il müdürü ve şu anda Bakanlıkta daire başkanı olan Hacı Ali Okur kafalayarak , Kırıkkale ilini Fetöcü müdürlerle doldurmuştur.

Aynı mülakat komisyonu üyelerinden cemaate yakınlığı ile tanınan Ahmet ŞİMŞEK’ de 2014 Şube Müdürlüğü sözlüsü ile taltif edilmiş ve bir başka ile Şube Müdürü yapılmıştır. 

Oktay SÜMER bir başka akrabası Bülent SÜMER’e de 2014 sonbaharında yapılan mülakatta 87,6 puan verdirterek Çullu Ortaokulu’nda da akraba yoluyla ATA'ma yaptırmıştır . 

FETÖ'cü yapılanmayla ilişki içerisinde olduğu kesinleşen Eğitimbirsen şube Başkan'ı , Kırıkkale'deki tüm okul müdürü ve müdür yardımcısı atamalarını yaptıran kişidir . 

Fetö Terör örgütüyle bağı olan şube başkanının referansıyla yapılan tüm atamalar incelenmelidir . Devletin içerisi teröristlerden temizlenmelidir . 

Eğitimbirsen'i kullanıp Fetöcüleri ve akrabalarını devlet kademelerine yerleştiren Oktay SÜMER , hem sendikaya hemde devlet yöneticilerine ders olmalıdır .