Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hakkında “Bizim kapılar kapandı ona, bir daha göremezsin. Niye? Haddini bileceksin. Büyükelçi olarak görevini bileceksin. Bir büyükelçi nasıl çalışır, bunu öğreneceksin. Bunu öğrenmediğin takdirde bu kapı öyle yol geçen hanı değil, giremezsin” dediği ABD Büyükelçisi Jeffry Flake’in ev sahibi olacağı toplantıMehmet Şimşek iptal etti.

ABD Dışişleri Bakanlığı, söz konusu toplantı için rutin olarak ifade ederek “Yurtdışında görevli ABD Büyükelçileri, görev yaptıkları ülkelerdeki gelişmeleri anlamaya yönelik rutin diplomatik görevlerinin bir parçası olarak hükümet üyeleri, basın, çeşitli siyasi partiler, sivil toplum ve diplomatik meslektaşlarıyla düzenli olarak bir araya gelmekte. Aynı durum Türkiye'de, Büyükelçi Flake için de geçerli” diye açıklama yaptı.

Mehmet Şimşek, seçimden önce ve seçimden sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kuracağı kabinede ekonomi ile ilgili bir görev üstlenmesi yönünde hakkında beklenti oluşan bir isim.

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde oranlar değişti Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde oranlar değişti

Mehmet Şimşek, bu hafta yabancı diplomatlar ile gerçekleştireceği birçok toplantıyı iptal ettiği bildiriliyor.