CHP'li Efeler Belediyesi, ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiği gerekçesiyle Mimar Sinan bölgesindeki Aydınoğlu Gazi Umur Bey, Joker Allame ve Prof. Taner Tolga Tarlacı parklarını satışa çıkardı. Maaşları ödemekte zorlandığı belirtilen belediye, bu adımı atarak mali sorunlarına çözüm arıyor.

Belediye meclis toplantısında parkların satışı konusu ele alındı ve kararın komisyona havale edilmesine karar verildi. Ancak meclis toplantısında, parkların satışına şerh koymak isteyen MHP'li meclis üyeleri ile Belediye Başkanı Fatih Atay arasında sert tartışmalar yaşandı. Başkan Atay, şerh koyan meclis üyelerine yönelik sert ifadeler kullandı. Fakat toplantının ardından şerh koyan meclis üyelerinin şerhlerini geri çektiği öğrenildi.

Fatih Atay'ın başkanlık dönemi boyunca Efeler Belediyesi'ne 700'ün üzerinde yeni personel alındığı bildirildi. Bu durumun maaş ödemelerinde ve mesai ücretlerinde aksamalara yol açtığı daha önce de gündeme gelmişti. Belediyenin bu mali zorluklarla başa çıkmak için parkları satışa çıkarması, kamuoyunda dikkat çeken bir adım oldu.

CHP'li Efeler Belediyesi'nin mali durumu ve parkların satış süreci ilerleyen günlerde daha fazla tartışma yaratabilecek gibi görünüyor.

64ce1ceef153d

Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye Bylock göndermesi Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye Bylock göndermesi

64ce1ce513e5b

64ce1cd99a2e4