LÖSEV'de çalışacak olan adayların belirli özelliklere sahip olmaları gerekiyor. Bu özellikler arasında, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılık, iletişim becerileri, takım çalışmasına uyum, inisiyatif kullanabilme ve sonuç odaklılık yer alıyor. Ayrıca, adayların kişisel gelişime açık, teknolojiyi etkin kullanabilen ve sosyal medyada aktif olmaları önem taşıyor. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olma şartı da aranıyor.

Alım Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

LÖSEV, birden fazla pozisyonda alım yapacak. Bu pozisyonlar arasında Halkla İlişkiler Görevlisi, Ön Büro Şefi, Hasta Danışmanı, İngilizce Öğretmeni, Şoför, Servis Şoförü, Temizlik Görevlisi, Garson, Aşçı, Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim ve Depo Görevlisi bulunuyor. 

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı için aday olma kararı Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı için aday olma kararı

Başvuru Süreci Nasıl İşliyor?

Başvurular, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak alınacak. Adayların İŞKUR'un e-şube sayfasını ziyaret ederek, iş arayan bölümünden giriş yapmaları ve iş ilanlarını tıklayarak başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekecek. İlgili ilan numaralarını girerek, LÖSEV'e yönelik açılan pozisyonları şuanda görüntülenebilir durumda.

Başvurmak isteyenler süreci başlatmak için İŞKUR'un e-şube adresi olan https://esube.iskur.gov.tr linkini kullanabilecekler.