Ankara Emniyeti'nde görevden uzaklaştırılan 3 müdüre soruşturma başlatıldı. Ankara Emniyeti'nde görevden uzaklaştırılan 3 müdüre soruşturma başlatıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açıklanan KYK burs ve kredi başvuruları, öğrenciler arasında heyecanla bekleniyor. Bu yılın başvuru tarihi 19 Ekim Perşembe günü saat 23:59'a kadar devam edecek. Ancak başvuruların ardından öğrencilerin merakla beklediği konu, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih hala duyurulmadı. Ancak geçmiş yıllara bakıldığında, sonuçların genellikle başvuruların sona erdiği tarihten itibaren birkaç hafta içinde ilan edildiği görülüyor. Geçtiğimiz yılın sonuçları 16 Aralık'ta açıklanmıştı.

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları, e-Devlet sistemi üzerinden duyurulacak. Bu nedenle başvurularını yapan öğrenciler sonuçları e-Devlet hesapları üzerinden takip edebilirler.

Buna ek olarak, KYK burs ve kredi ödemeleri, öğrencilerin TC kimlik numaralarının son hanesine göre ayın 6. ve 10. günleri arasında hesaplanarak yapılıyor. Bu nedenle başvuru sonuçları açıklandıktan sonra burs ve kredi ödemeleri de belirli bir düzen çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrencilerin hesaplarına burs ve kredi ödemeleri yapılacak ve bu ödemeler her ay düzenli olarak devam edecektir.