Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde bugün meydana gelen zincirleme kaza, üzücü bir tabloya neden oldu. İlk belirlemelere göre, 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi ise yaralandı.

Kaza, otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde meydana geldi. Aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 aracın henüz belirlenemeyen bir nedenle zincirleme kaza yapması sonucunda otoyolun İstanbul yönünde ulaşım tamamen durdu.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, yaptığı açıklamada, kazada ilk belirlemelere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 54 kişinin ise yaralandığını bildirdi. Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere nakledildiğini ve olay yerindeki ekiplerin çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı

Kaza sonucu hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz açıklanmazken, yaralıların durumlarının ise hastanelerde yapılan müdahaleler sonrasında netleşeceği belirtildi. Kazanın neden meydana geldiği konusunda detaylı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın trafiği nasıl etkilediği ve otoyolun ne zaman normale döneceği konusunda da bilgi verilmedi.