Seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı başlattığı isyan ile dikkatleri üzerine çeken ve CHP Genel Başkanlığı için ismi öne çıkan Ekrem İmamoğlu'nun bundan sonrası için izleyeceği yol haritasına ilişkin bilgiler kulisleri hareketlendirdi.

Hürriyet'teki köşesinde Ankara kulislerinden edindiği bilgileri aktaran Selvi, CHP'de mahalle delegeleri seçimini Kemal Kılıçdaroğlu'nun ezici bir biçimde kazandığını belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Dün Ankara’da, CHP’nin kalesi olan Çankaya’nın ilçe kongresi vardı. Kılıçdaroğlu sildi, süpürdü. Eğer il kongreleri de Kılıçdaroğlu’nun lehine sonuçlanırsa Ekrem İmamoğlu’nun kurultayı kaybettiğinin resmidir"

Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar

CHP liderinin İBB Başkanına"Seni İstanbul'a aday gösterelim" mesajı verdiğini beliten Hürriyet yazarı, "İmamoğlu, CHP Genel Başkanlığı’nda adaylık yarışına girmeyi göze alamayacak. Kılıçdaroğlu da İmamoğlu’nun adaylığını engellemeyi göze alamayacak. Sonuçta Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı, İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olacak" diye konuştu.