TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor

Türk Kızılay, yeni bir personel alım ilanı yayınladı. Başvurularda KPSS şartı aranmayacak. İşte detaylar ve başvuru için gerekenler.

Kızılay, Uluslararası Bölge Uzmanı pozisyonu için belirlenen başlıca şartlar arasında, ilgili lisans programlarından mezun olmak, ileri düzeyde Fransızca ve tercihen İngilizce bilmek yer alıyor. Adayların bu dillerdeki yetkinlikleri, yapılacak olan sınavlarla test edilecek. Ayrıca, adayların ilgili alanda en az iki yıl deneyime sahip olmaları, SAP gibi uygulamaları kullanabilmeleri ve MS Office programlarını iyi derecede kullanabilmeleri gerekiyor.

Başvuru Koşulları ve Süreci

Kızılay'a katılmak isteyen adayların; kaynak ve kriz yönetimi konularında bilgi sahibi, güçlü iletişim yeteneklerine ve etkin zaman yönetimi becerilerine sahip olmaları gerekiyor. Planlama ve organizasyon yetenekleri, değişime ve gelişime açık olma, aktif araç kullanabilme ve seyahat engeli bulunmama da aranan diğer özellikler arasında. Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması veya en az 1 yıl tecilli olması gerekmekte.

Başvurular, Kızılay'ın "https://basvuru.kizilaykariyer.com/jobs" adresli online platformu üzerinden kabul  edilecek.