Merkez Bankası'ndan kredi açıklaması Merkez Bankası'ndan kredi açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vergi artışı ve zamlara tepki göstererek bunları "ekonomik soykırım" olarak nitelendirdi. Kılıçdaroğlu, parti içindeki değişim tartışmalarına da değindi.

Kılıçdaroğlu, gazeteci Fikret Bila'ya yaptığı açıklamada, iktidarın sözlerini tutabilmek için paraya ihtiyaç duyduğunu ve dışarıdan kaynak bulamadığını belirtti. Vergi artışı ve zamları ise vatandaşın cebinden kaynak aramak olarak nitelendirdi ve bu durumu "ekonomik soykırım" olarak değerlendirdi.

Parti içindeki değişim tartışmaları ve kendisine yönelik eleştirilere de değinen Kılıçdaroğlu, eleştiri yaptığı için bazı kişilerin kendisine hakaret ettiğini belirtti ve bunu kabul edilemez bulduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu, partisini güvenli bir limana götüreceğini ve yenilenmenin önünde hiçbir engel bırakmayacağını söyledi. CHP'nin bu süreçten parçalanmadan güçlenerek çıkacağını belirtti.

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi