Kılıçdaroğlu ve Uğur Dündar arasındaki "makosen" tartışmasına katılan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na yönelik sert ifadelerle eleştiride bulundu. Özcan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Bence sen evine git, ev terliklerini ve hırkanı giy otur oturduğun yerde… 'Anadolunun Emeklisi'." ifadelerini kullandı.
 

 NE OLMUŞTU?

  • Uğur Dündar, 31 Mart seçimlerinden sonra kaleme aldığı köşe yazısında Kılıçdaroğlu'nu 
Son yerel seçim sonuçları gösterdi ki; Kılıçdaroğlu, kendisi yerine Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan birini aday gösterseymiş, o seçim kolayca kazanılacakmış!..

 sözleriyle hedef almıştı. 

  • Kemal Kılıçdaroğlu ise dün uzunca bir yazı yazarak Dündar'ı eleştirmişti. Eski CHP Genel Başkanı'nın paylaşımında 
Toplumu kutuplaştırma, ayrıştırma, partimi yeniden halktan koparma çabaları ve çalışmaları olduğunu hissettiğim zaman Uğur Bey, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim ve bedeli ne olursa olsun bu uğurda mücadelemi veririm

 ifadelerini kullanmıştı. 

Tek İsteği Zayıflamaktı! Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Komaya Girdi Tek İsteği Zayıflamaktı! Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Komaya Girdi
  • Uğur Dündar da buna cevaben tekrar bir yazı kaleme alarak 
Bakın Sayın Özgür Özel, Sayın Ekrem İmamoğlu, Sayın Mansur Yavaş ile diğer başarılı başkanlar zafer kazanıp tarih yazdılar. Siz ise " Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettiren makosenli genel başkan" olarak tarih oldunuz!..

 demişti.