Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken, CHP seçmeni arasında yapılan bir anket ilginç sonuçlar ortaya koydu. Ankete katılanlara "Özgür Özel'i Kemal Kılıçdaroğlu ile karşılaştırırsanız hangisini genel başkan olarak daha başarılı buluyorsunuz?" sorusu soruldu. Bu soruya verilen yanıtların çoğunluğu, yüzde 62'siyle Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana oldu, Özgür Özel ise yüzde 37 oranında destek gördü.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden mağlubiyetle ayrılmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğu sallanmaya başlamıştı. 38. Olağan Kurultay'da Özgür Özel'in karşısında ağır bir yenilgi yaşayarak genel başkanlık koltuğunu kaybetmişti.

Eyüpsultan'da okul müdürünü vuran öğrencinin ifadesi ortaya çıktı Eyüpsultan'da okul müdürünü vuran öğrencinin ifadesi ortaya çıktı

Ancak, Kılıçdaroğlu'nun yerine genel başkanlık koltuğuna oturan Özgür Özel'in performansı da kamuoyunda tartışma konusu oldu.

Areda Survey tarafından yapılan çarpıcı bir araştırmaya göre, 25-29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen ankette, katılımcılara "Özgür Özel'i Kemal Kılıçdaroğlu ile karşılaştırırsanız hangisini Genel Başkan olarak daha başarılı buluyorsunuz?" sorusu yöneltildi. Bu soruya verilen yanıtlarda, yüzde 62'si Kemal Kılıçdaroğlu'nu daha başarılı bulurken, yüzde 37'si Özgür Özel'i tercih etti.