Sevgilisini öldürüp polise teslim oldu Sevgilisini öldürüp polise teslim oldu

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye destek karşılığında sözler verdiğini, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözleri kamuoyuna deklara etmesi çağrısında bulunan Sırrı Sakık'a yanıt geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapalı kapılar ardında HDP'ye ne sözler verdi? şeklinde gündem olan konuya ilişkin ilk defa sessizliğini bozan Kılıçdaroğlu, kimseye bir söz vermediklerini söyledi.

Kendileri dışında herhangi bir partiye söz verme gibi bir adımlarının olmadığının altını çizen Kemal Kılıçdaroğlu, HDP'nin 14 Mayıs için verdiği destekten memnun olduklarını söyledi:

''HDP'nin de dahil olduğu bir ittifak var, o ittifakın bütün bileşenleri bize destek oluyorlar. Biz bu destekten memnunuz. 'Şu bize destek vermesin, o bize destek versin' öyle bir şey yok. Herkesin oyunu istiyoruz."

 "Kimseye bir söz falan, bizim dışımızda bir partiye size şu sözü veriyoruz deme şansımız yok. Herhangi bir ödün vermek ya da sizin talebinizi aynen kabul ediyoruz gibi bir tablo hiç olmadı.''