MEB, Eğitim fakültesi dekanlarıyla buluşuyor! MEB, Eğitim fakültesi dekanlarıyla buluşuyor!

İstanbul Emniyeti, Rusya'da faaliyet gösteren ve Interpol tarafından aranan "Thieves in Law" organize suç örgütünün kilit ismi Shamil Amirov'u yakaladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

İstanbul Emniyeti tarafından düzenlenen operasyon kapsamında, "Thieves in Law" suç örgütü liderlerinden Shamil Amirov, Sarıyer'de etkili bir şekilde ele geçirildi. Operasyon, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mavi Bülten'le aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren 'Thieves in Law' Organize Suç Örgütü Yöneticilerinden Shamil Amirov, İstanbul'da yapılan Kafes-15 Operasyonuyla yakalandı" dedi. Bakan Yerlikaya, operasyonun Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla mücadeleyi sürdüren İstanbul Emniyeti tarafından düzenlendiğini belirtti.

 Bakan Yerlikaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla, zehir tacirleriyle mücadelemiz artarak devam edecek. Nefeslerini keseceğiz. Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Ülkemizi uluslararası ve ulusal organize suç örgütlerinden temizlemeye kararlıyız. Bir bir yakalayıp Adalete teslim edeceğiz."