Morhiban'da yaşayan şanslı kadın, yakın zamanda işini kaybetmişti. Ancak umutsuzluğa kapılmak yerine, Euromillions adlı piyangodan bilet aldı. Belki de hayatının en doğru kararını bu şekilde vermiş oldu.

Ailesini katleden emniyet müdür yardımcısının intihar notu ortaya çıktı Ailesini katleden emniyet müdür yardımcısının intihar notu ortaya çıktı

İnanılmaz kazanç bir anda kapısını çaldı 50 yaşındaki kadın, biletini kontrol ettiğinde, inanılmaz bir kazançla karşılaştı. İlk başta bu büyük ödülün miktarından habersizdi, ancak internet üzerinden yaptığı araştırmayla tam olarak 109 milyon 268 bin 140 avro kazandığını fark etti.

"Yıldırım çarpması piyangodan daha olası" Kadın, bu büyük mutluluğu ifade ederken, "Yıldırımın birini çarpma olasılığı, piyangoyu kazanma olasılığından daha yüksektir." şeklinde bir yorumda bulundu. Ancak kaderin onun için başka planları vardı ve bu cömertlikle onu şaşırtmayı başardı.

Yeni başlangıçlar, yeni hayaller Bu inanılmaz şansla hayatı değişen talihli kadın, kazandığı bu serveti nasıl değerlendireceği hakkında da ipuçları verdi. İş yaşamının stresinden uzaklaşmayı planlayan kadın, kazandığı parayla vakıf çalışmalarına katkıda bulunmayı hedefliyor. Ayrıca hayalini kurduğu bir evin yanı sıra, Meksika ve Tayland'a yapacağı seyahatle hayallerini gerçekleştireceğini dile getirdi.