31 Mart 2024'te yapılması planlanan yerel seçimlerde 81 il ve ilçeden aday göstereceklerini açıklayan İYİ Parti'li Zorlu, şunları kaydetmişti:

 "Buna göre 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde 81 il ve ilçelerde partimizin kendi adaylarının teşkilatımızın görüşlerinin yanı sıra aday adaylarımıza yönelik halkın eğilim ve tercihlerinin dikkate alınarak tespit edilmesine karar verildi.''

Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı

''HALKIN SAĞDUYUSUNA VE KARARINA İNANIYORUM''

Gazeteci Saygı Öztürk, katıldığı Sözcütv canlı yayınında seçimle ilgili olarak Mansur Yavaş'la görüştüğünü söyledi ve onun seçimlerle ilgili ilk açıklamasını şu sözlerle paylaştı:

"İYİ Parti bir karar aldı ve her ilde kendi adaylarıyla seçime katılacaklarını ifade etti" diye sorduğumda Yavaş, "Hayırlı olsun haklarıdır her siyasi partinin ayrı isimlerle katılması haklarıdır" dedi.

"Seçimlere daha bir süre var bu süre içerisinde kararlarda bir değişiklik yaşanabilir mi? biliyorsunuz siyasette 24 saat bile çok önemlidir" dedim böyle bir hatırlatmada bulundum.

Kendisi de "Köprülerin altından o dönemde çok sular geçer kararlar değişir mi değişmez mi o dönemde göreceğiz" dedi ve şunu ifade etti "Biz de seçime katılacağız ve ben halkımın sağduyusuna, kararına inanıyorum" dedi.