İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde 81 ilden ve ilçeden kendi adaylarını göstereceğine ilişkin yaptığı değerlendirmeler sonrasında gündem olan Ftaih Portakal'a İYİ Parti'den peş peşe tepkiler yükseldi.

''AYIP EDİYORSUN FATİH''

Gram Altın İçin Yıl Sonu Tahmini: Uzman İsim Rekor Bir Rakam Verdi Gram Altın İçin Yıl Sonu Tahmini: Uzman İsim Rekor Bir Rakam Verdi

 İYİ Parti basın danışmanı Murat İde, Portakal'a şu sözlerle yüklendi:

"Yaptığın yorum değil. Bildiğin hadsizlik. Banka hesabındaki rakam yükseldikçe, haysiyetin alçalıyor farkında mısın? Ayıp ediyorsun Fatih."

''YANARDÖNER SİYASETİNİZE İNANMIYORUM''

İYİ Parti'den yükselen seslere sunduğu ana haber bülteninden yanıt veren Fatih Portakal ise şöyle konuştu:

"Yanardöner siyasetinize inanmıyorum. Oturmasaydın masaya. Neden oturdun? Bunları hatırlatınca 'hadsiz, terbiyesiz' diyorsunuz. Siz bırkaın benimle uğraşmayı. Siz iktidara gelmeye uğraşın. Yanardöner siyasetinizle bırakın, bu siyasetenizle gitmeyin.

"Ne dedikleri belirsiz. Kelimeler üzerinden oynamaya başladılar. Kürşad Zorlu, 'İttifak başka bir şey, iş birliği başka bir şey' demiş. Bahadır Erdem ise, 'İttifaksız olmaz' diyor. Siz önce kendi içinizde bir fikir birliğine varın. Ondan sonra da ne yapacaksanız yapın. Bırakın gazeteci ile uğraşmayı. Siz iktidara gelseydiniz ne yapacaktık?" 

"Hangi sözün hakaret olduğunu bilecek kadar yetişmiş bir insanım. Siz haddinizi bilin, had bildirmeyin."