31 Mart Yerel Seçimleri’nde hayal kırıklığı yaşayan İYİ Parti’de sular durulmuyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimin ardından olağanüstü kurultayı toplama kararı aldı.

Eski İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, katılmış olduğu bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Poyraz, Akşener’in İYİ Parti Kurultayı’nda aday olmayacağını düşündüğünü ifade etti. Poyraz, şu cümlelere yer verdi:

"Kongreler biliyorsunuz delegenin karar verdiği alanlardır. Bir kongrede aday olabilmeniz için yeterli sayıda delegenin sizi teklif etmesi gerekiyor. Sayın Genel Başkanının aday olup olmaması kendi iradesiyle alakalı bir durumdur. Bu süreçte bir siyasi partinin Genel Başkanı olarak Sayın Akşener partisini kongreye götürmek mecburiyetindedir. Dolayısıyla da partisini kongreye götürme kararı vermiştir.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak

"KURULTAY KARARI VERDİ"

Sayın Akşener’in bu konuya ilişkin net ifadesi var. Net ifadesi sonrasında da bir Kurultay kararı verdi. Bütün bunları alt alta koyunca Meral Akşener’in bu kurultayda aday olmayacağını düşünüyorum." şekline konuştu.