Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, CEO'su Elon Musk'un liderliğinde büyük bir değişime hazırlanıyor. Elon Musk, Twitter'ın logosunu ve ismini değiştireceğini duyurarak çılgın bir adım attı.

KPSS Sınav Ücretlerinde Çarpıcı Artış! Adaylar Ne Kadar Ödeyecek? KPSS Sınav Ücretlerinde Çarpıcı Artış! Adaylar Ne Kadar Ödeyecek?

Musk'un yaptığı açıklamaya göre, Twitter'ın klasik "kuş" logosu yerine "X" harfi logosu kullanılacak. Aynı zamanda sosyal medya platformunun adı da "X" olarak değiştirilecek.

LHz43_1690136607_3002

52 yaşındaki girişimci ve iş insanı Elon Musk, "Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz" ifadelerini kullanarak Twitter'ın gelecek dönemde radikal bir dönüşüm geçireceğini belirtmişti.

Musk, Twitter'ı ekim ayında satın almasından itibaren platformda çeşitli değişiklikler yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Ayrıca bu yılın başında Twitter'ın logosunu kısa bir süreliğine, kripto para birimi Dogecoin'in köpek logosuyla değiştirerek yine sürpriz bir hamle yapmıştı.