CHP'nin önde gelen isimlerinden ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP içinde başlayan "değişim" tartışmalarının merkezinde yer alıyor. İstanbul'da gerçekleştirilen bir etkinlikte konuşan İmamoğlu, gelecek seçimlerde de kazanmaya devam edeceklerini ve halkın desteğini almak için kararlı çalışmalar yapacaklarını vurguladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çatalca'da düzenlenen çiftçilere ücretsiz sebze fidesi dağıtım törenine katılan İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Gerçekten bir ülkede ekonomik kriz varsa, insanlar sıkıntıdaysa, sorumlusu o ülkenin ekonomisini yöneten hükümettir. Ama biz yerel yönetim olarak ne yapabiliriz, insanlarımıza nasıl destek olabiliriz, yoksulluğu nasıl azaltabiliriz, üreten insanlara nasıl katkı sunabiliriz diye büyük çaba içerisinde olduk."

İmamoğlu, İstanbul'da tarım yapılan alanın 50 bin hektar büyüdüğünü belirterek, tarıma destek verdiklerini ve İstanbul'un üretebileceği tarım ürünleriyle halkın ucuz ve güvenilir gıdaya erişimini sağladıklarını ifade etti.

Hükümetten yeni TOGG kararı! Hepsine yasak getirildi Hükümetten yeni TOGG kararı! Hepsine yasak getirildi

Seçim çalışmalarına dair de konuşan İmamoğlu, halkın desteğini kazanmaya devam edeceklerini ve doğru işler yaparak insanların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirtti. Yaptıkları çalışmalarda vatandaşların taleplerine kulak verdiklerini ve hatalar yapsalar bile bunları düzelteceklerini vurgulayan İmamoğlu, vatandaşlarla yüzleşeceklerini ve eksiklikler için özür dileyeceklerini söyledi.

Son olarak, İmamoğlu, halkın desteğiyle gelecek seçimlerde de kazanacaklarını ve Türkiye'nin makus talihini yenmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Yılmadan, umutla ayağa kalkacaklarını ve vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan İmamoğlu, vatandaşların eleştirilerine açık olduklarını ve onların tavsiyelerini baş tacı edeceklerini sözlerine ekledi.