İstanbul Kağıthane'de sara nöbeti geçirdiği iddia edilen bir adam, nöbet sebebiyle bilincini kaybedinde hakimin omzuna tutundu. Hakim, omzuna tutunan kişiyi saldırgan olarak düşününce silahına sarılıp o kişiyi bacağında silahla yaraladı.

Yaralanan kişi için ambulans bölgeye intikal etti. İlk müdahalesi yapılan yaralı hastaneye kaldırıldı. Olay bugün Kağıthane'de saat 11 sıralarında yaşandı. Olay bölgesinde bir soruşturma için keşfe gelen hakim görevini yaparken 63 yaşındaki Ali İhsan Yıldırım kaldırımdan yürüyordu. Ali İhsan Yıldırım kaldırımdan yürürken sara krizi geçirmeye başladı. Kriz anında yaşadığı panikten dolayı Ali İhsan Yıldırım, ilk önce şoförün üsütne yürüdü sonra da hakimin omzuna tutundu. Hakim kendisine saldırıldığını düşündüğü için beylik tabancası ile Ali İhsan Yıldırım'ın baacağına silahla ateş etti.

Olay anında orada bulunan bir görgü tanığı şöyle anlatıyor:

Meteorolojiden İç Anadolu ve Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı Meteorolojiden İç Anadolu ve Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

"Silah sesiyle bir anda ilkildik ve yukarı çıktık. Bizim komşumuz Ali İhsan ağabeyi yerde gördük bacağından yaralıydı. Elinde silahlı biri vardı kim olduğunu bilmediğimiz için yaklaşamadık, sonra 'Ben hakimim hemen polise ve ambulansa haber verin' dedi. Kendisi, bize polisi aramamızı söyledi arkadaşlar arayıp olayı haber verdiler. Biz yaralıya turnike yaparak ilk müdahalede bulunduk, sonra ambulans geldi. Ali İhsan abi yıllardır komşumuz, kendisi epilepsi hastası ve kriz geçirebilen biri o anda kriz mi geçirdi ne olduğunu kimse bilmiyor. Biz çok şahit oluyoruz kriz geçirip bayılıyor müdahale ediyoruz. Bazen saldırgan oluyor. Olay sonrası yanına gittiğimizde şoktaydı kendisinin yaralı olduğunun bile farkında değildi. Kalkıp yürümeye çalışıyordu. Yanlış görmediysem hakimin düğmeleri kopmuş, boğazında yaralanma vardı. Muhtemelen kriz geçiren ona tutununca kendisine saldırıyor diye müdahale etti "