20 Bin Öğretmen Ataması Mülakat Puanlama Kriterleri Belli Oldu 20 Bin Öğretmen Ataması Mülakat Puanlama Kriterleri Belli Oldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi ile Sakarya'nın Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girilmesine izin verilmeyeceği duyuruldu.

Kandıra ilçesinin Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ilçede mevcut elverişsiz hava şartları sebebiyle bugün ve yarın Kovanağzı, Kerpe, Miço Koyu ve Kumcağız dışındaki tüm plaj ve koylarda denize girmek yasaklandı. Bu önlem, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla alındı.

Sakarya'da da Karadeniz'e kıyısı bulunan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde bugün denize girmenin yasak olduğu bildirildi. Olumsuz hava koşullarının risk oluşturabileceği düşünülerek alınan bu karar, vatandaşların denizdeki güvenliğini koruma amacını taşıyor.

Yetkililer, bu tür durumların özellikle denizde yaşanabilecek tehlikelere karşı önlem amaçlı alındığını ve vatandaşların bu yasaklara uymalarının önemini vurguladı. Vatandaşlardan, güvenliklerini gözetmek adına bu yasaklara riayet etmeleri ve denize girmemeleri istendi.